Üreticinin derdine derman Vatan'da

Vatan Partisi Denizli’de ilçe ilçe, köy köy geziyor.

Üreticinin derdine derman Vatan'da

Pazar esnafıyla, dükkan sahipleriyle, köylülerle kucaklaşarak, yurttaşların sorunlarını,dertlerini dinleyerek seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çameli, Serinhisar, Beyağaç, Sarayköy ilçeleriyle Darıveren mahallesini ziyaret eden Vatan Partisi heyeti çözüm politikalarını anlattılar.

MECLİS’TE KAVGA GÜRÜLTÜDEN BAŞKA ŞEY YOK

Pazar esnafı ziyaretlerde hükümetin tarım politikalarının üreticinin belini büktüğünü dile getirdi. “Ürettiğimiz ürünlerin geliri hasat masraflarımızı karşılamıyor bu yüzden üretim bitme noktasına geldi.” diyerek tepki gösteren esnaf “Meclis’te kavga gürültüden başka birşey yok, üretici sadece seçim döneminde hatırlanıyor.” sözleriyle meclisteki partilere artık güven duyamadıklarını ifade etti. Krom, manganez ve bakır madenlerinin bol bulunduğu Beyağaç'ta ise halk; "Bizim topraklarımızdan maden çıkarıyorlar ama bize hiçbir faydası olmuyor. Özelleştirmelerle herşeyimizi sattılar. Kendi memleketimizde yabancı olduk" diyerek mevcut politikalara isyan etti.

PAZAR ESNAFINDAN KORKMAZCAN’A BÜYÜK İLGİ

Vatan Partisi’nin üreticinin sorunlarına çözüm yaratacak programını anlatan Denizli milletvekili adayı Hasan Korkmazcan’ın “Bölge ülkeleriyle ortaklaşarak terörü bitireceğiz, ticareti ülkemiz lehine geliştireceğiz. Kendi üretebileceğimiz ürünleri dışarıdan almaya son vereceğiz.” sözlerini yurttaşlar büyük bir ilgiyle dinledi. Ziyaretler sırasında çok sayıda yurttaş Vatan Partisi’ne üye oldu. Yeni üyelere rozetlerini Korkmazcan taktı.

EN GENÇ ADAYA BÜYÜK DESTEK

Türkiye’nin en genç milletvekili adaylarından Yadigar Özen’e ziyaretler sırasında yurttaşlar büyük destek verdi. Üniversite mezunu olan ama iş bulamadığı için pazarcılık yapan Çağlar Göcen; “Ülkemizde binlerce diplomalı işsiz var. Umutla onlarca sınava girdim şimdi de pazarda satış yaparak hayatımı kazanmaya çalışıyorum. Hükümet üniversiteleri bunun için mi açıyor? Genç arkadaşlarım bu durumu göz önüne alarak sandığa gitmeli.” diyerek Yadigar Özen’e destek verdiğini belirtti. Beyağaç esnaf ziyaretleri sırasında Hasan Korkmazcan'ın vekil olduğu dönemde babasının Korkmazcan'la birlikte çektirdiği fotoğrafları hala saklayan bir terzi Vatan Partisi'ni coşkuyla karşıladı. Terzi, Vatan Partisi'ne destek verdiğini belirterek Denizli'nin en genç adayı Yadigar Özen'e ; "O zaman Denizli'nin en genç vekili olarak Hasan Korkmazcan'ı meclise göndermiştik bugün de seni göndereceğiz" dedi.

DÜNYACA ÜNLÜ HAYRİ DEV VATAN PARTİSİNE TÜRKÜ ŞÖLENİ YAŞATTI

Vatan Partisi Çameli çalışmaları kapsamında 'Yaşayan İnsan Hazinesi' Hayri Dev'i ziyaret etti. Denizli'nin Çameli ilçesine bağlı Gökçeyaka köyünde yaşayan ve kendi yaptığı ağaç dalından cura ve üçtelli sazı ile ünlenen UNESCO'nun 2008 yılında "YAŞAYAN İNSAN HAZINESİ, KÜLTÜREL MİRAS TAŞIYICISI " seçtiği 88 yaşındaki Hayri Dev, Vatan Partisi milletvekilleri adaylarına türkü şöleni yaşattı.

VATAN’IN ADAYLARI SARAYKÖY SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Pazar ve esnaf gezilerinin ardından Sarayköy seçim bürosunun açılışına geçen Vatan Partisi adayları Ufuk Abalıoğlu ve Hüseyin Mercan açılışta yaptıkları konuşmalarda ‘Atatürk Cumhuriyeti’nin temeli Altıok Programı, Vatan Partisi’nin programıdır. Cumhuriyet’in kurulmasının ardından 1930’lu yıllarda ekonomisi hızla büyüyen iki ülkeden biri olan Türkiye’yi yeniden kuracağız. O zaman genç Cumhuriyet’in hızla ilerleyişine Türk mucizesi demişlerdi. Türk mucizesini yeniden canlandıracağız’ vurgularını yaptılar.