Beni Bırakma 397. bölüm izle... 25 Şubat 2020 Salı son bölüm izle... Beni Bırakma 397. bölümde neler oldu?

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Beni Bırakma dizisi dün 397. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizide neler yaşandı? Beni Bırakma dizisi konusu...

Beni Bırakma 397. bölüm izle... 25 Şubat 2020 Salı son bölüm izle... Beni Bırakma 397. bölümde neler oldu?

ATV'nin sevilen dizisi Beni Bırakma, dün yeni bölümü ile ekranlardaydı. Dizinin son bölümünde; Elif, Emre'ye yakınlaşmak istese de Emre kendini geri çeker. Elif ise Banu ile Emre'yi çok kıskanır. O yüzden Emre'den Banu'dan uzak durmasını ister fakat Emre, Elif'i kendinden uzaklaştırmak ister.

Sıla ile Meltem iş birliği yapar. Fakat Meltem'in bu dönüşüne Sıla anlam verememektedir. Meltem'e gelen bir mektuptan sonra Meltem, Sıla'ya çok farklı davranmaya başlar. Meltem, Sıla'nın kardeşi olduğunu öğrendi mi?

Meltem, Sıla'nın iş birliği ile Bahar'ı kaçırır ve kendi evinde saklar. Sıla ile Meltem, Bahar'ı herkesten saklar. Fakat Tarık'ın olanları anladığından çok korkar.

Kerem ise Sıla'ya kanıp kardeşi Özge'nin akıl sağlığı ile ilgili raporları evlat edindirme kurumuna sunmuştur. Özge'den bebeğin velayeti alınacaktır. Bunun için çok pişman olan Kerem, Sıla'dan intikam almayı kafasına yerleştirir.

BENİ BIRAKMA 397. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

Beni Bırakma 25 Şubat Salı