F tipi örgüt soruşturmasına İşçi Partisi müdahil oldu

F tipi örgüt soruşturmasına İşçi Partisi müdahil oldu. İşçi Partisi avukatları, örgütün suç dosyasını savcılığa sundu, soruşturmanın genişletilmesini istedi.

F tipi örgüt soruşturmasına İşçi Partisi müdahil oldu. İşçi Partisi avukatları, örgütün suç dosyasını savcılığa sundu, soruşturmanın genişletilmesini istedi.

"F tipi gladyoyu arayanların bakması gereken yer; öncelikle Ergenekon, Balyoz, Casusluk Poyrazköy Kafes Amirallere Suikast davalarıdır"

İşçi Partisi, F tipi örgüte yönelik soruşturmanın genişletilmesi ve derinleştirilmesini istedi. İşçi Partisi avukatları örgütün suçlarını anlatan geniş bir dilekçeyi savcılığa sundu.

"Ergenekon yargılamaları sırasında bu illegal yapılanmanın elemanlarını açıkça ortaya döken bu dilekçeler şimdi de F tipi soruşturmasını yürüten savcılığa sunuyoruz"

Açıklamada, Ergenekon ve Balyoz gibi davalarla Türkiye'nin yeniden şekillendirildiği belirtildi. Türkiye'nin bölge politikalarında kullanılmasının bu sayede sağlandığı vurgulandı.

"ABD'nin bölge politikalarında verdiği görev yerine getirilemezdi"

Savcılara çağrı yapan İşçi Partisi avukatları F tipi örgütün suç delilerin ortada olduğunu belirtti.

"Bugün yaptığımız suç duyursunda Fethullahçı gladyoyu devletin damarlarında temizleyerek samimi iradesini taşıyan Cumhuriyet Savcılarımız varsa onlara bakmaları gereken yeri göstermekteyiz"

Polis şefleri Ali Fuat Yılmazer, Ramazan Akyürek, Recep Güven, Ayhan Falakalı; Emekli Korgeneral Altay Tokat, Hava Tuğgeneral Semih Kuşçuoğlu, Hava Pilot Kurmay Yarbay Selami Sulçuk Çakmaklı, Hava İstihbarat Albay Selçuk Başyiğit, Astsubaylar Ali Balta, İsmail Dağ, Orhan Güleç; savcılar Zekeriya Öz ve Fikret Seçen; Eski Mit Müsteşar yardımcısı Afet Güneş ile Ersin Şafak, Abdullah Dağoğlu, Erkan Yener Şimşek ve Yakup Erkişi hakkında suç duyurusu yapıldı.

ulusalkanal.com.tr