Kadıköy programı netleşti

1 Mayıs'a 3 gün kaldı. Türk-İş İstanbul Kadıköy'de yapacağı 1 Mayıs çalışmalarını hızlandırdı. Türk-İş'in Tertip Komitesi'nde yer alan Hasan Pekdemir, "amacına yönelik bir 1 Mayıs istiyoruz" dedi. Ve "işçiler için başarı olmadıktan sonra 1 Mayıs Taksim'de kutlansa ne olur kutlanmasa ne olur? diye sordu.

1 Mayıs'a sayılı günler kaldı, kutlamaları İstanbul Kadıköy'de yapacak olan Türk-İş çalışmaları hızlandırdı.

Türk-İş'in 1 Mayıs Tertip Komitesi'nde yer alan Hasan Pekdemir, alan tartışmalarını eleştirdi, "önemli olan 1 Mayıs'ın vermek istediği mesajdır" dedi.

Türk-İş temsilcisi, Kadıköy'e kalabalık bir katılımın olacağını söyledi, "Türk-İş'in 1 Mayıs'larına illegal örgütler katılmaz" dedi.

Türk-İş'in 1 Mayıs miting programı da netleşti. Türk-İş Temsilcileri 1 Mayıs sabahı önce Taksim'e çıkacak, 1 Mayıs 1977 şehitleri için Kazancı Yokuşu'na karanfil bırakacak. Sonra da Taksim Anıtı'na çelenk koyulacak.

Ardından Türk-iş üyesi işçiler saat 10.00'da Kadıköy Numune Hastanesi önünde toplanacak. İşçiler saat 11.00'de Kadıköy Meydanı'na doğru yürüyüşe geçecek. Ve saat 13.00'te de 1 Mayıs şöleni başlayacak.

ulusalkanal.com.tr

# kadıköy # 1 mayıs