Teröristler, güvenlik güçlerini gözetlemek için kemara sistemi kurdu

Şırnak ve Mardin'de PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlar sürüyor. HDP'li belediyelerin yardımı ile cadde ve sokakları köstebek yuvasına çeviren PKK'lı teröristler, yine belediyeler sayesinde elektrik direklerine güvenlik güçlerinin gözetlemek için mobese sistemi kurdu.

Teröristler, güvenlik güçlerini gözetlemek için kemara sistemi kurdu

Şırnak ve Mardin'de 14 Mart'ta PKK'ya yönelik başlatılan operasyonlar sürüyor.

HDP'li belediyelerin yardımı ile cadde ve sokakları köstebek yuvasına çeviren PKK'lı teröristler, yine HDP'li belediyelerin yardımları ile elektrik direklerine mobese sistemi kurdu.

Bu sistemle birlikte güvenlik güçlerininin hareketlerini gözlüyorlardı. Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarında mobese sistemi fark edilip, imha edildi.

İlçede dün çıkan çatışmalarda 7 terörist öldürüldü. Arama-tarama faaliyetlerindeyse çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarıdan alınan bilgilere göre ele geçirilen malzemeler arasında Rus yapımı bir el dürbünü de bulunuyor.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde toplam 318 terörist etkisiz hale getirildi. İlçede teröristlerce tuzaklanan 738 el yapımı patlayıcı da imha edildi.

ulusalkanal.com.tr