Hasan Celal Güzel yaşamını yitirdi! Cumhurbaşkanlığından başsağlığı

Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, hayatını kaybetti. 73 yaşında olan Güzel için yarın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde tören düzenlenecek. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, vefat eden eski bakanlardan Hasan Celal Güzel'e Allah'tan rahmet diledi

Denizli’deki tedavisinin ardından Ankara’ya sevk edilen Hasan Celal Güzel, tedaviye yanıt vermedi. 73 yaşındaydı.

Eski Milli Eğitim Bakanı Hasan Celal Güzel hayatını kaybetti.

Denizli'de önceki gün rahatsızlanan Güzel, ilk tedavinin ardından Ambulans helikopter ile Ankara Güven Hastanesi'ne sevk edildi. İlk müdahaleyi yapan hastanenin başhekimi Dr. Mustafa Kıvrak, Güzel’in sağlık durumuna ilişkin bilgi vermişti.

Güven Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Güzel, tedaviye cevap vermeyerek, bugün sabah saatlerinde vefat etti. Güzel için yarın Meclis'de bir tören düzenlenecek. Bu törenin ardından Hacı Bayram Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Güzel, Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Türk siyasetinin renkli isimlerinden Hasan Celal Güzel, Anavatan Partisi'nden milletvekili seçilmiş, Milli Eğitim ile Gençlik ve Spor Bakanlığı yapmıştı.

CUMHURBAŞKANLIĞINDAN BAŞSAĞLIĞI

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, vefat eden eski bakanlardan Hasan Celal Güzel'e Allah'tan rahmet diledi.

Kalın, Twitter hesabından, Güzel'in vefatına ilişkin paylaşımda bulundu.

İbrahim Kalın, "Hasan Celal Güzel Bey'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Rabbim gani gani rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun. Hak ve dava şuuruyla millet ve memleket için yaptığı güzel hizmetler hiçbir zaman unutulmayacak." ifadesini kullandı.

Hasan Celal Güzel