TGB'liler gözaltında

Seçim mitingi için Sivas'a giden Başbakan Erdoğan TGB'liler tarafından protesto edildi. Binalarına pankart asan 5 TGB'li gözaltına alındı. Bu da yetmezmiş gibi "pankart asma ihtimali"ne karşın 2 gencin de evinde arama yapıldı.

TGB'liler gözaltında

İleri demokrasi de pankarta yer yok.

Seçim mitingi için Sivas'a giden Başbakan Erdoğan'a TGB'li gençlerin süprizi vardı. TGB'liler binalarından "Bu şehire 2'miz fazlayız gardaş" yazılı pankart astı.

Gençler her zamanki gibi apar topar binadan alınıp Şehit Ali Yüce Karakol'una götürüldü. Gözaltı işlemi yoktu ancak polis gözetimindeydiler... "Bu şehire 2'miz fazlayız gardaş" yazılı pankart da sökülmüştü, kimliği belirsiz kişilerce...

Gençler sökülen pankartın yerine "Cumhuriyet Değil AKP Yıkılacak" pankartı astı.

Olaylar bununla da sınırlı değildi. TGB İl Sekreteri Gökhan Yeşil ile İl Saymanı Cansu Adı Belli'nin de evi arandı. Gerekçe diğerinden biraz farklı. Bu kez "pankart asma olasığlığı" nedeiyle gözaltına alındılar. 7 genç Başbakan Erdoğan'ın kentten ayrılmasıyla serbest bırakıldı.

AKP'lileri gittiği her ilde TGB'liler karşıladı. Antalya'nın Manavgat İlçesine giden Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da 5 TGB'li tarafından protesto edildi.

ulusalkanal.com.tr

tgb erdoğan gözaltı Sivas