'Ulusal Kanal, RTÜK cezalarıyla susturulmak isteniyor'

Almanya‘da Ulusal Kanal ve Aydınlık rüzgarı esti. Frankfurt’ta düzenlenen Ulusal Kanal ve Aydınlık'la dayanışma gecesine 400'ün üzerinde seçkin konuk katıldı. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, programcımız Mustafa Mutlu ve TGB Avrupa Başkanı Tunç Akkoç’un konuştuğu etkinliği açılış konuşmasını Avrupa Temsilcimiz Adnan Türkkan yaptı.

Frankfurt’taki Ulusal Kanal ve Aydınlık dayanışma gecesinin açış konuşmasını Ulusal Kanal Avrupa Temsilcisi Adnan Türkkan yaptı. Türkkan "Bu gece Avrupa’daki Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasının başlangıcı olsun“ dedi.

Etkinlikte konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu önce iktidarı eleştirdi sonra da F-Tipi savcıları öven muhalefeti uyardı; "Milletten başka odaklara güvenmeyin" dedi.

Tüm muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanı adayı belirlemede geciktiğini söyleyen Feyzioğlu "mazaret üretme devri bitti" dedi.

Açıklamaları tartışılan Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ı eleştiren Mustafa Mutlu ise “sahte kahramanların peşine düşmeyeceğiz” dedi.

RTÜK cezaları ve mali baskılarla boğuşan Ulusal Kanal ve Aydınlık’a sahip çıkma çağrısı yaptı.

Şiirden piyano dinletisine, tiyatrodan halaya coşkuyla geçen gecede birçok Frankfurtlu Ulusal gönüllüsü oldu.

Mustafa Mutlu ile Metin Feyzioğlu arasındaki “marş atışması” geceye damgasını vurdu. Mutlu, İzmir Marşı’yla konuşnasına başlarken Feyzioğlu da geceyi 10. Yıl Marşı’yla bitirdi.

Haber: Adnan Türkkan

ulusalkanal.com.tr