Büyük Oyun filminin konusu nedir? Büyük Oyun filminin oyuncu kadrosunda kim var? Büyük Oyun bu akşam saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Bu akşam saat 20.00'de Star ekranlarına gelecek olan Büyük Oyun filminin konusu ne? Büyük Oyun oyuncu kadrosunda kimler var? Büyük Oyun filminin fragmanını izle...

Büyük Oyun filminin konusu nedir? Büyük Oyun filminin oyuncu kadrosunda kim var? Büyük Oyun bu akşam saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

2015 yılında izleyiciyle buluşan ve gösterime girdiği yılın en ilginç noel filmi alternatiflerinden biri olan korku - komedi türünde olan film Rare Exports ile adından söz ettiren Finlandiyalı yönetmen Jalmari Helander'in yazıp yönettiği Büyük Oyun filmi aksiyon sahneleri ile dikkat çekiyor.

Dan Smith'in aynı adı taşıyan eserinden beyazperdeye uyarlanan film; eğlenceli bir gençlik filmi olmayı hedefliyor. Ormanda kamp yapmakta olan bir genç, esrarengiz bir bir uçağın kamp alanının yakınlarına düşürülmesi sonucunda Amerikan Başkanı ile tanışır. Fakat Amerikan Başkanı'nın bu durumda kurtarılması gerekmektedir. Oskari, kontrolü ele geçirerek Başkan Moore'un kurtarılmasına yardım eder. Başrolde Samuel L. Jackson ve Ray Stevenson gibi isimlerin yer aldığı filmde; Mehmet Kurtuluş'un da rolü bulunuyor.

Filmin oyuncu kadrosunda; Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Felicity Huffman, Vitor Garber, Ted Levine, Jim Broadbent, Ray Stevenson ve Mehmet Kurtuluş yer alıyor.

BÜYÜK OYUN FRAGMANI İZLE

ulusal.com.tr