Alaattin Çakıcı cezaevinde müdürün kaburgasını kırmış

Tekirdağ 1 No’lu F Tipi Cezaevi’nde kalan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın cezaevi ikinci müdürü ve bir memuru dövdüğü iddia edildi. Dayak sonrası toplanan Cezaevi Disiplin Kurulu'nun da Çakıcı ve iki adamı hakkında "işlem yapılmasına gerek olmadığına" karar verdiği belirtiliyor.

Alaattin Çakıcı cezaevinde müdürün kaburgasını kırmış

Cezaevindeki organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın cezaevi ikinci müdürü ve bir memuru dövdüğü öne sürüldü.

İddialara göre Tekirdağ 1 No’lu F Tipi Cezaevi’nde kalan Çakıcı ve iki adamı, 1 buçuk ay önce tartıştıkları cezaevi ikinci müdürü ile bir infaz koruma memurunu döverek kaburgalarını kırdı.

Dayak sonrası toplanan Cezaevi Disiplin Kurulu, Çakıcı ve iki adamı hakkında “işlem yapılmasına gerek olmadığına” karar verdi.

Radikal gazetesinin haberine göre dövülen ikinci müdür durumu Adalet Bakanlığı’na şikâyet etti. Soruşturma üzerine bir başka skandal daha ortaya çıktı. Çakıcı ve Ali Öztürk adlı adamının 1 buçuk yıl önce de bir başka infaz koruma memurunu yumrukladığı ve dayağın üzerinin örtüldüğü belirlendi.

Öte yandan cezaevinde "emanet para sorumlusu" olarak görev yapan memurun, Alaattin Çakıcı için bütün mahkûmlar adına para yatırdığı, bir başka memurun da Çakıcı’yı sabaha karşı avukat görüşüne çıkardığı tespit edildi. Tespitler üzerine 17 kişi açığa alındı.

ulusalkanal.com.tr

alaattin çakıcı