Şamil Tayyar: Fenerbahçe'yi İşçi Parti ve CHP'nin arka bahçesi yaptılar

Şamil Tayyar: Fenerbahçe'yi İşçi Parti ve CHP'nin arka bahçesi yaptılar

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in kurulan seçim hükümetini milli takıma, CHP ve MHP genel başkanlarını da "Ergin Ataman, Galatasaray'ı çalıştırmaya devam ederse, Basketbol Milli Takımı'ndaki oyuncuları geri çekeceğiz" diyen Aziz Yıldırım'a benzetmesi üzerine başlayan polemik, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun sert sözleriyle alevlenmişti.

"Bizi tahrik etmesinler. Şahin siyasetini yapsın. Bu işlere burnunu sokmasın. Türkiye'de her gün bir cenaze kalkıyor. Önce bunları çözün, politika yapın." ifadelerini kullanan Uslu'ya AKP Milletvekili Şamil Tayyar'dan yanıt geldi.

Katıldığı bir televizyon programında Uslu'ya ağır sözlerle yüklenen Tayyar, "Mahmut Uslu, uslu uslu dur" dedi. Tayyar,"Uslu edep dışı, haddini aşan, sınırını aşan açıklamalar yaptı. Hey Mahmut Uslu, sen kimsin? Siz kendinizi ne zannediyorsunuz? Kalkmış iktidar partisinin genel başkanvekiline küstah küstah cevap veriyor. Sen kimsin ya? Haddini ve yerini bileceksin. Hiçbir kulüp yöneticisi siyasetçiye ayar veremez. Fenerbahçe'de yönetici olmak sana küstahlık hakkı vermez. Burada Uslu'nun densizliğinden bahsediyoruz." diye konuştu.

"FENERBAHÇE'Yİ İŞÇİ PARTİSİ VE CHP'NİN ARKA BAHÇESİ YAPTILAR"

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili de konuşan Tayyar, "Fenerbahçe'yi İşçi Partisi'nin CHP'nin arka bahçesi haline getirdiler " ifadesini kullandı.