Komandolardan dikkat çeken tatbikatlar!

Komandolar peş peşe dikkat çeken tatbikatlara imza attı. Hakkâri'deki komandolar 2 gün boyunca "Sabır ve Mukavemet", Tunceli'deki komandolar ise "Meskûn Mahallerde Muharebe" tatbikatı yaptı.

Komandolar'dan dikkat çeken tatbikatlar Her türlü zor şartta görev yeteneğine sahip olan komandolar, Hakkâri ve Tunceli'de dikkat çekentatbikatlara imza attı. Açıklama Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapıldı.

Tunceli'deki 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı 17 - 18 Şubat tarihlerinde, Şehit Albay Suat Karadağ Kışlasında "İntikal ve Temasta Harekât Tarzı Tatbikatı" gerçekleştirdi. Komutanlık bir hafta sonra yine aynı Kışlada "Meskûn Mahallerde Muharebe Tatbikatı" yaptı.

Hakkâri Yüksekova'da da dikkat çekici tatbikatlar gerçekleştirildi. 2'nci Hudut Tugay Komutanlığı harekât komutasındaki 1'inci Komando Tugayı 2'nci Komando Tabur Komutanlığı 9-15 Şubat'ta Çukurca'daki Kavuşak, Baski ve Işıklı bölgelerinde "Teröristle Mücadele Harekâtı'na yönelik arazi tatbikatı" yaptı.

Dağ ve Komando Tugay Komutan Yardımcılığı da 22 - 23 Şubat tarihlerinde "Sabır, İrade ve Mukavemet Tatbikatı" gerçekleştirdi.

ulusalkanal.com.tr

dikkat çeken tatbikatlar