"Çoban ateşlerini yakacaksınız"

Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Atatürkçü Düşünce Topluluğu’nun 22 Ekim’de gerçekleştirdiği konferans, Aydınlık Gazetesi yazarı Mustafa Mutlu ve Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel’in de katılımıyla büyük ilgi gördü.

"Çoban ateşlerini yakacaksınız"

Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Atatürkçü Düşünce Topluluğu’nun 22Ekim’de gerçekleştirdiği konferans, Aydınlık Gazetesi yazarı Mustafa Mutlu ve Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel’in de katılımıyla büyük ilgi gördü.

Mutlu, yaptığı konuşmayla öğrencilerin gözlerini doldurdu. Konuşmasında öğrencilerin artık bu mücadelede çoban ateşlerini yakmalarını,birlik ve beraberlik içerisinde bu mücadeleyi sürdürmeleri gerektiğini söyledi.

Öğrencilerin milli duygularının yoğunlaştığı bu dakikalarda Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel’in “Bizler birken çakıl taşı, birlikken elmas gibiyiz.” yönünde açıklamaları salondaki coşkuyu arttırdı.

Mustafa Mutlu ve İlker Yücel’in öğrencilerin çözüm sorularına, çözümün gençliğin mücadeleci, devrimci ve birleştirici iradesini ortaya koyarak gerçekleştirebileceğini vurguladı. Gençlik 29 Ekim’de meydanları boş bırakmayacağını, alanları dolduracağını konferansa gösterdiği yoğunluk ve ilgi ile bir kez daha kanıtladı.

ulusalkanal.com.tr