"Yöresel Tatlar Halk Pazarı" Hatay İskenderun'da açıldı

Erzurum'un Çağ Kebabı, Malatya'nın kayısısı, Trabzon'un tereyağı, Kayseri'nin pastırması ve daha birçok tat, Hatay'da bir araya geldi. İskenderu'nda açılan "Yöresel Tatlar Halk Pazarı"nda yok yok. Üreticiler, eşsiz lezzetleri sunmak için birbiriyle yarıştı.

"Yöresel Tatlar Halk Pazarı" Hatay İskenderun'da açıldı

Yöresel Tatlar Halk Pazarı'nda yok yok... Artvin balları, Gümüşhane pestilleri, Balıkesir karadut pekmezi, zeytinyağı...

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 81 ilden üretici-esnaf "Yöresel Tatlar Halk Pazarı"nında buluştu.

Pazarda tamamen yerli ürünler satılıyor.

Yöresel Tatlar Halk Pazarı 27 Kasım'a kadar İskenderun'da açık olacak.

Kilometrelerce uzaktan Hatay'a giden esnaf, ürünlerini tanıttı, özelliklerini sıraladı.

Ekonomik sıkıntı çeken esnaf az da olsa bu pazarda yaptığı satışla rahatlamayı umut ediyor.

ulusal.com.tr

erzurum Yöresel Tatlar Halk Pazarı cağ kebabı