Görev Vakfı merkez binasında faaliyetlerine başladı

Dürüst ve yurtsever bir medya için kolları sıvayan "İletişim Gönüllüleri ve Görevlileri" kısa adıyla "GÖREV Vakfı" ilk faliyetini gerçekleştirdi. Vakfın yaratıcıları, mütevelli heyeti ve destekçileri, İstanbul Beyoğlu'ndaki merkez binasında bir araya geldi. Önlerindeki görevleri ise Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı, Mustafa Pamukoğlu anlattı.

Görev Vakfı merkez binasında faaliyetlerine başladı

Medyanın içinde olduğu durumdan vazife çıkardılar, görev başına geçtiler.

Dürüst ve yurtsever bir medya kurmak için yola çıkan İletişim Gönüllüleri ve Görevlileri, kısa adıyla GÖREV Vakfı faliyetlerine başladı.

Vakfın yaratıcıları, mütevelli heyeti ve destekçileri, İstanbul Beyoğlu'ndaki merkez binasında bir araya geldi.

Önlerindeki hedefleri ise Görev Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, Ekonomist ve köşe yazarı Mustafa Pamukoğlu anlattı.

Başta Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi gibi yurtsever medyayı büyütmeyi hedefleyen Görev Vakfı, Kültür ve sanat faaliyetleri de planlıyor.

Toplantıda, vakfın isim babası sanatçı Levent Kırca, Aydınlanma mücadelesi neferi Halil Oyman ve Cumhuriyet devrimlerinin savunucusu emekli fizik öğretmeni Macide Alp'in vakfa olan katkıları da unutulmadı.

Vakfın faliyetlerinin konuşulduğu toplantıya,Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'nin yöneticileri ve temiz bir medya diyen bir çok yurtsever de destek verdi.

Haber: Ali Turna

Kamera:Canberk Hazar

ulusalkanal.com.tr