Patron işçisini vurdu!

Antalya'da şirketinin lojmanından çıkartmak istediği işçiyle tartışan ve bu sırada silahla işçisini başından vurarak öldürdüğü iddia edilen iş adamı tutuklandı

Patron işçisini vurdu!

Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi, Lara Plajları'ndaki bir işletmenin sahibi olan M.B. (29), işletmesinde çalışan K.B'yi (30) şirketine ait lojmana yerleştirdi. K.B'nin uyuşturucu kullandığını öğrenen zanlı, işçiyi işten çıkardı. K.B'nin işten çıkarılmasına rağmen lojmanında kalmaya devam etmesi üzerine M.B, 10 gün önce lojmana giderek işçisinden lojmanı boşaltmasını istedi.

SİLAHLA BAŞINA VURUNCA...

İşçinin lojmanı boşaltmak istememesi üzerine çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.B, yanında getirdiği silahının kabzasıyla K.B'nin kafasına vurdu. Zanlı, bu sırada silahın ateş alarak kurşunun işçinin başına denk geldiğini öne sürdü.

Yaralanan işçi, kaldırıldığı özel hastanede 2 gün yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra hayatını kaybetti.

Polis ekiplerinin aradığı M.B, olaydan 10 gün sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne gelerek teslim oldu. M.B, işçisini bilerek öldürmediğini ve silahın kabzasıyla vurduğu sırada ateş aldığını iddia etti.

Zanlı, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan zanlının ismi açıklanmayan babasının da 9 yıl önce işlediği bir cinayet nedeniyle arandığı öne sürüldü.

DHA