Ölümden böyle kaçtı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşanan patlama sonrasında sokak tanınmaz hale geldi. 1'i ağır 11 kişinin yaralandığı patlamanın nedeni hala araştırılıyor. İGDAŞ'tan yapılan açıklamada ise patlamada doğalgaz izine rastanmadığı belirtildi.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir parke deposunda meydana gelen patlamada 1’i ağır 11 kişi yaralandı. Patlamanın nedeni henüz belirlenemedi.

Patlama sonrası sokak tanınamaz hale geldi. Patlamanın yaşandığı binada büyük hasar meydana gelirken, patlamanın şiddetinden çevredeki binalar ve araçlar da zarar gördü.

KORKU DOLU ANLARI ANLATTI

Hastanede tedavi altına alınan yararlılar korku dolu böyle anları anlattı: "Çok şiddetliydi, kapaklar yere düştü, dış kapım geri geldi. En üst katta oturuyorum. Camı açtım, aşağı katlara inin, sizi alacağız dediler. Katları indim bir kat indim baktım ikinci katın merdiveni yok."

İGDAŞ'TAN AÇIKLAMA

İGDAŞ'tan dün yapılan açıklamada şöyle denildi: "Bugün akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa Şemsipaşa Mahallesi Küçükköy Caddesi No:234 adresindeki binada bir patlama meydana gelmiştir. 187 Doğalgaz Acil Hattı’na gelen ihbar üzerine olay yerine giden İGDAŞ ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede; patlamanın doğalgazdan meydana geldiğine dair herhangi bir bulguya rastlanmamıştır. Söz konusu adreste meydana gelen olayın kesin nedeni, yapılacak adli soruşturma sonucunda netlik kazanacaktır."

KADININ ÇOCUKALARINI UZAKLAŞTIRMA ÇABASI

Bir kadın patlamanın hemen ardından çocuğunu kucağına alıp telaşla olay yerinden uzaklaşıyor. Güvenlik kamerasının görüş alınanı giren bir kişinin patlamanın yaşadığı yerden hızla uzaklaştığı görülüyor.

ALEV ALEV YANARKEN KOŞUYOR

Görüntülere dikkatli bakınca kaçan bu kişinin üzerindeki elbiselerinin alev alev yandığı görülüyor. Patlamanın merkezindeki işyerinde çalıştığı öğrenilen yardım almak için markete giriyor. Kısa birü süre sonra da yine yürüyerek ama yanan elbiseleri olmadığın marketten çıkıyor. Gaziosmanpaşa Küçükköy'deki bir parke imalathanesinde meydana gelen patlama ve sonrası bir marketin güvenlik kamerasına bu şekilde yansıyor.

POLİS İNCELEMESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Polis ekipleri patlamanın yaşandığı işyerinde ve çevrede incelemesini sürdürüyor.

ulusalkanal.com.tr

doğalgaz patlaması