Trabzonspor'da imza şov

Trabzonspor devre arasında kadroya genç oyuncuları dahil etti. Bordo-Maviller yeni transferleri Şahin Aygüneş, Gökhan Alsan ve Mustafa Akbaş’la kulüp binasında düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.

Trabzonspor'da imza şov

Trabzonspor Kulübü'nün yeni transferleri Şahin Aygüneş, Gökhan Alsan ve Mustafa Akbaş sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Asbaşkan Ali Kemal Başaran, bu transferlerle Trabzonspor'un altyapıya dönük bir hamle gerçekleştirdiğini belirtti.

Başaran, Futbolcuların bordo-mavili takımda başarılı olacağına inandığını ve Kendileri burada göstererek milli takıma kadar yükseleceklerini söyledi.

Kasımpaşa'dan 3,5 yıllığına transfer edilen Şahin Aygüneş, Trabzonspor'a transfer olmasının kendisi için gurur kaynağı olduğunu vurguladı.

1461 Trabzon'dan transfer edilen Mustafa Akbaş ise Trabzonspor'a imza atmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirtti.

Yine 1461 Trabzon'dan takıma dahil edilen Gökhan Alsan da hayallerinin gerçekleştiğini ve şampiyonluklar yaşamak istediğini söyledi.

Konuşmaların ardından Mustafa ile Gökhan 4,5, Şahin ise 3,5 yıllık sözleşmeleri imzalayarak yeni formaları ile basın mensuplarına poz verdi.

ulusalkanal.com.tr

transfer Trabzonspor