Yurt genelinde trafik kazaları

Bayram trafiğiyle beraber sürücü hataları yurt genelinde birçok kazayı beraberinde getirdi. Düzce, Manisa, Kırıkkale ve Tekirdağ'da meydana gelen kazalar uzun araç kuyruklarına neden oldu.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde iki aracın çarpışması sonucu biri çocuk 4 kişi yaralandı. Yaralılar Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik akışı Ankara istikametinde bir süre aksadı.

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki trafik kazasında yaşamını yitiren anne ve kızının cenazesi, Afyonkarahisar'da defnedildi. Cenaze törenine anne ve kızının yakınlarının yanı sıra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da katıldı. 20 yaşındaki Murat S'nin, kaldırımda yürüyen 60 yaşındaki Selma Topçu ve 30 yaşındaki kızı Elif'e çarpması sonucu anne- kız kurtarılamadı.

Kırıkkale'de aynı yönde giden üç aracın birbirine çarpmasıylaı meydana gelen zincirleme trafik kazasında biri çocuk, 8 kişi yaralandı. Araç içerisinde sıkışan bazı yaralılar, Kırıkkale ve Yahşihan Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle Kırıkkale-Ankara karayolunda uzun araç kuyruğu oluştu.

Tekirdağ'dan Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine bayram ziyaretine giden Adem Gülışık yönetimindeki otomobil, Başıbüyüklü köyü mevkisinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada sürücü,eşi, çocukları ve yeğenleri olduğu ifade edilen ve henüz kimliği öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

YURT GENELİNDE TRAFİK KAZALARI