Erkin İslam İşçi Partisi'nden aday, adaylığını açıkladı

ODTÜ Mezunu Çevre Yüksek Mühendisi Muhammet Erkin İslam, İşçi Partisinden aday adaylığını açıkladı.

Erkin İslam İşçi Partisi'nden aday, adaylığını açıkladı

İşçi Partisi İskenderun ilçede düzenlenen basın toplantısında düzen partilerine karşı İşçi Partisinden halkçı, devrimci bir programı uygulamak için aday, aday olduğunu belirtti.

İskenderun İlçede düzenlenen toplantıya İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Yurtçiçek, İlçe başkanı Fatih Şirin, parti yöneticileri ve üyeleri katıldı.

İslam alkışlarla aday, adaylığını açıkladı.

Basın toplantısında bir konuşma yapan Bayram Yurtçiçek İslam’ı kutlayarak şunları söyledi.

“Biz AKP ve PKK’dan kurtulmak için bütün vatanseverlerle Atatürk’te birleşerek, bölücü ve Ortaçağ iktidarını yıkma, buna karşı güç birliği yapma kararımızı açıklamıştık. Bu güç birliğini CHP, MHP, İşçi Partisi ve diğer vatansever kuvvetlerin bir araya gelerek yerel yönetimlerin bölücü ve irticayı partilerin elinden almak, daha sonra ortak bir Cumhurbaşkanı adayı ile Atatürk’ün Çankaya’sına oturtulan Abdullah Gül’i indirmek ve arkasından genel seçimle milli bir hükümeti kurmak için işbirliği, güç birliği önerisi yapmıştık Hala bu güç birliğine cevap vermemeleri , güç birliğine soğuk bakmaları, devam ediyor. Hatta şunu tespit ediyoruz. CHP Büyük şehirlerde PKK ile ittifak ve işbirliği arayışlarını başlatmıştır. Buna seyirci kalamayız, Bu nedenle Türkiye’nin her yerinde ilçe ve büyükşehir belediye başkan adaylıkları için her türlü hazırlıklarımızı yapıyoruz. Milletimizi AKP ve PKK’ya mahkum etmeyeceğiz. CHP ve MHP yöneticilerin Amerika ve ortaçağ güçlerinden icazet alarak iktidar olmayı düşünenleri buradan bir kez daha uyarıyoruz. Bu anlamda adaylarımız ile seçimlere ciddi şekilde hazırlanıyoruz. Bu anlamda Erkin İslam’da partimize müraacatla İskenderun belediye başkan adayı, adayı olmak için başvurmuştur.” Dedi.

Muhammet Erkin İslam ise partili arkadaşlarının alkışları arasında adaylığını açıkladı ve İskenderun ile ilgili planlarının olduğunu ve bu anlamda düzen partilerinden farklılığını göstereceklerini belirtti.

“AKP 2002’den beri büyük felaketlere sürüklemiştir. Düzen partileri içinde ulusuma yeterince faydalı olamadığını gördüm. Kara düzen partileri barajlarla ceplerini doldururken Kuvvayı Milliye türü politikalarda yalnız kalınca o partilerden ayrılmayı planladım. Bu anlamda İşçi Partisine katıldım ve İşçi Partisinden aday, adayı olmaya karar verdim. İskenderun’un sorunları çoktur. Bu sorunları partimle birlikte çözmek için adayım” dedi.

Hüseyin Güler