Digiturk ve Tivibu'ya giriyoruz: Azerbaycan ve KKTC'den kampanyaya destek

Ulusal Kanal'ın 5 milyon evi daha aydınlatmak için başlattığı atılım kampanyasına Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden destek geldi. Azerbaycan Demokrasi ve İnsan Hakları Enstitüsü Başkanı Ahmet Şahidov, vatan mücadelemizde daima yanımızda olan Ulusal Kanal için "elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" dedi. Dr. Emete Gözügüzelli de Ulusal Kanal'ın Kıbrıs davasına sahip çıktığını vurguladı, "elimizden gelen ne varsa desteğimiz sizinle" ifadelerini kullandı.

Digiturk ve Tivibu'ya giriyoruz: Azerbaycan ve KKTC'den kampanyaya destek

Türkiye'nin Milli Kanalı Ulusal Kanal'ın 5 milyon evi aydınlatma kampanyasına destek büyüyor.

Digitürk ve Tivibu platformuna girmek için gerekli olan 3 buçuk milyon Türk Lirasını toplamak için başlatılan kampanyaya, KKTC ve Azerbaycan'dan destek açıklaması geldi.

Azerbaycan Demokrasi ve İnsan Hakları Enstitüsü Başkanı ve Sivil Toplum Kuruluşları AGİT temsilcisi Dr. Ahmet Şahidov, Ulusal Kanal'ın Azerbaycan'ın vatan mücadelesine verdiği desteği hatırlattı. Şahidov, Azerbaycan halkının hem maddi hem manevi olarak Ulusal Kanal'ı destekleyeceğini vurguladı.

Kıbrıs Bahçeşehir Üniversitesi Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi Başkanı Dr. Emete Gözügüzelli de Ulusal Kanal'a neden destek açıklaması yaptığını anlattı.

Türkiye'nin Milli Kanalı'nı 1'nciliğe taşıma kampanyasına bir destek de Vatan Partisi MKK Üyesi Ferit İlsever'den geldi. İlsever, Türkiye'nin Öncülerini kampanyaya destek olmaya çağırdı.

ulusal.com.tr

türkiye ulusal kanal digitür