CANLI MAÇ İZLE | Türkiye - Meksika ampute futbol maçı canlı izle TRT Spor Yıldız

Ampute Futbol Dünya Kupası son 16 turunda Türkiye - Meksika karşı karşıya geliyor. Karşılaşma TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynanacak. Türkiye - Meksika maçı nereden izlenir? Türkiye - Meksika maçı hangi kanalda? Türkiye - Meksika maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Türkiye - Meksika ampute futbol maçı canlı izle TRT Spor Yıldız

Ampute Futbol Dünya Kupası'nda Türkiye ile Meksika, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde karşı karşıya geliyor.

2 kez Avrupa şampiyonu, 1 kez dünya ikincisi olan Ampute Futbol Milli Takımı, son dönemdeki başarılarıyla Dünya Kupası'nın iddialı ekiplerinden.

Ampute Futbol Milli Takımı, grup maçlarında 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayarak adını son 16 turuna yazdırmayı başarmıştı.

Meksika grubunu 4 puanla tamamlayarak adını son 16 turuna yazdıran takımlar arasına girdi.

Ampute Futbol Dünya Kupası heyecanı 9 Ekim tarihine kadar devam edecek. Organizasyonda grup maçları 4 Ekim Salı günü tamamlanmıştı. Son 16 turu 5 Ekim, çeyrek final 6 Ekim, yarı final ise 7 Ekim'de oynanacak.

9 Ekim Pazar günü oynanacak final müsabakasına Nef Stadı ev sahipliği yapacak.

Sporseverler maç biletlerine passolig ile ücretsiz ulaşabilecekler.

TÜRKİYE - MEKSİKA MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 20.00'de başlayacak Türkiye - Meksika ampute futbol maçı TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

TÜRKİYE - MEKSİKA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

türkiye milli TRT Spor Yıldız trt spor yıldız canlı izle türkiye meksika türkiye meksika ampute maçı ne zaman türkiye meksika ampute maçı saat kaçta