CANLI MAÇ İZLE | Anadolu Efes - Galatasaray NEF canlı izle

Baskebol Süper Ligi'nde açılış haftasında Anadolu Efes ile Galatasaray Nef karşı karşıya geliyor. Anadolu Efes - Galatasaray NEF maçı nereden izlenir? Anadolu Efes - Galatasaray NEF maçı hangi kanalda? Anadolu Efes - Galatasaray NEF maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Anadolu Efes - Galatasaray NEF canlı izle

Baskebol Süper Ligi'nde 1. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve basketbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Anadolu Efes ile Galatasaray NEF arasında oynanacak.

Anadolu Efes, bu sezon yeni transferlerle kadrosunu daha da güçlendirdi. Özellikle Will Clyburn ve Ante Zizic transferiyle dikkatleri üstüne çeken Anadolu Efes, geçen sene kaybettiği lig şampiyonluğunu tekrar kazanmak istiyor. Aynı zamanda Anadolun Efes, Turkish Airlines Euroleague’i bir kez daha kazanarak arka arkaya 3 şampiyonluk kazanan ilk takım olarak tarihe geçme peşinde.

En son şampiyonluğunu 2012-13 sezonunda Ergin Ataman başantrenörlüğünde kazanan Galatasaray Nef, 8 sezondur şampiyonluğa hasret. Andreas Pistolis ile yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray Nef kadrosuna birçok yeni ismi kadrosuna kattı ve geçen sezon başlayan çıkışı devam ettirmek istiyor.

ANADOLU EFES - GALATASARAY NEF MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 13.00'te başlayacak Anadolu Efes - Galatasaray maçı beIN Sports 5 ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak.

ANADOLU EFES - GALATASARAY NEF MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BeIN Sports