CANLI MAÇ İZLE | Real Madrid - Osasuna canlı izle

İspanya La Liga'nın 7. haftasında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Real Madrid ile Osasuna, Estadio Santiago Bernabeu'da karşı karşıya geliyor. Real Madrid - Osasuna maçı nereden izlenir? Real Madrid - Osasuna maçı hangi kanalda? Real Madrid - Osasuna maçı 11'leri neler? Real Madrid - Osasuna maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Real Madrid - Osasuna canlı izle

İspanya La Liga'da 7. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Real Madrid ile Osasuna arasında oynanacak.

Real Madrid, ligde oynadığı 6 maçın tamamını kazandı. Topladığı 18 puan ile liderlik koltuğunda oturan Real Madrid, son maçında deplasmanda Atletico Madrid'i 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

Konuk ekip Osasuna ise ligde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 yenilgi aldı. Ligdeki son maçında kendi evinde Getafe'ye 2-0 mağlup olan Osasuna, topladığı 12 puan ile 6. sırada yer alıyor.

REAL MADRİD - OSASUNA MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'de başlayacak Real Madrid - Osasuna maçı S Sport ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

REAL MADRİD - OSASUNA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

real madrid s sport real madrid maçı saat kaçta real madrid maçı hangi kanalda real madrid maçı ne zaman real madrid maçı izle