Meltem Akçöl kimdir? Duy Beni Hazal kim? Kaç yaşında? Nereli?

Son dönemin en çok izlenen dizilerinden olan Duy Beni'deki Hazal karakterini canlandıran Meltem Akçöl'ün kim olduğu merak konusu oldu. İzleyicileri etkileyen başarılı oyuncunun hayatı araştırılıyor. Peki Meltem Akçöl kimdir? Meltem Akçöl kaç yaşında? Meltem Akçöl nereli? Duy Beni Hazal kimdir? İşte Meltem Akçöl ile ilgili bilgiler...

Meltem Akçöl kimdir? Duy Beni Hazal kim? Kaç yaşında? Nereli?

Star TV'nin iddialı yapımlarından Duy Beni, önemli bir hayran kitlesi oluşturmuş durumda.

Her bölümüyle izleyicileri ekran karşısına kilitleyen dizinin oyuncuları da sosyal medyada gündem oluyor. Dizideki karakterlere hayat veren isimlerin başarılı oyunculukları dikkat çekerken, bu konuda ön plana çıkan isimlerden biri de Hazal karakteriyle Meltem Akçöl.

Duy Beni dizisindeki Hazal karakterini canlandıran genç ve başarılı oyuncu Meltem Akçöl'ün kim olduğu araştırılıyor. Peki Meltem Akçöl kimdir? Meltem Akçöl kaç yaşında? Meltem Akçöl nereli? Duy Beni Hazal kimdir? İşte Meltem Akçöl ile ilgili bilgiler...

MELTEM AKÇÖL KİMDİR? MELTEM AKÇÖL KAÇ YAŞINDA? DUY BENİ HAZAL KİMDİR?

Meltem Akçöl, oyuncu ve sosyal medya fenomenidir. Meltem Akçöl, 2001 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Akçöl 166 cm boyunda ve 48 kilodur.

Reels videolar sayesinde instagramda tanınan Meltem Akçöl sosyal medya fenomenidir. Hobileri arasında fotoğraf çekmek ve keşifler yapmak olan ve birbirinden farklı kıyafetleri ile instagramda birçok resmi bulunan Meltem Akçöl, Televi Menajerlik’in oyuncusudur.

Meltem Akçöl, oynadığı ilk dizi olarak, 2021’de kadın başrol oyuncusu olduğu Kırık Hayatlar dizisinde Deniz Yılmaz, 2022’de rol aldığı Duy Beni dizisinde Hazal karakterini canlandırdı.

MELTEM AKÇÖL'ÜN DİZİLERİ

• Duy Beni (Hazal, TV Dizisi 2022)
• Kırık Hayatlar (Deniz Yılmaz, TV Dizisi 2021)

istanbul kadın Bir ilk