Zonguldak Kömürspor - Gümüşhanespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. turda Zonguldak Kömürspor ile Gümüşhanespor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Zonguldak Kömürspor - Gümüşhanespor maçı ne zaman? Zonguldak Kömürspor - Gümüşhanespor maçı saat kaçta? Zonguldak Kömürspor - Gümüşhanespor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Zonguldak Kömürspor - Gümüşhanespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2022-2023 sezonu heyecanı 2. tur mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Zonguldak Kömürspor ile Gümüşhanespor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Zonguldak Kömürspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda sezona 2. turdan başlıyor. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Zonguldak Kömürspor, ligde 6 maçta; 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Kendi evindeki 3 maçı da kazanmayı bilen Karadeniz temsilcisi, ligde 10 puanla 5. sırada bulunuyor.

Gümüşhanespor ise Ziraat Türkiye Kupası macerasına 1. turda başlamıştı. Gümüşhanespor, ilk turda Erbaaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırmıştı. TFF 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Gümüşhanespor ligde çıktığı 4 maçın 4'ünden de sahadan beraberlikle ayrıldı. 4 puanlı Gümüşhanespor ligde 11. sırada bulunuyor.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR - GÜMÜŞHANESPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Zonguldak Kömürspor ile Gümüşhanespor'un karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki bu mücadele 27 Eylül Salı günü oynanacak.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda saat 14.30'da başlayacak karşılaşmanın yayıncısı bulunmuyor.

türkiye Bir ilk eylül Gümüşhanespor Zonguldak Kömürspor