CANLI MAÇ İZLE | Uşakspor - Kocaelispor canlı izle

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 6. haftasında heyecan hafta içi oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Uşakspor -ile Kocaelispor, Uşak 1 Eylül Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Uşakspor - Kocaelispor maçı nereden izlenir? Uşakspor - Kocaelispor maçı hangi kanalda? Uşakspor - Kocaelispor maçı 11'leri neler? Uşakspor - Kocaelispor maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Uşakspor - Kocaelispor canlı izle

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 6. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Uşakspor ile Kocaelispor arasında oynanacak.

Uşakspor, ligde oynadığı 5 maçta 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Kendi sahasında oynadığı 2 maçta 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Uşakspor, ligdeki son maçında Ankara Demirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. 3 puanlı Uşakspor ligde 17. sırada yer alıyor.

Kocaelispor ise ligdeki 5 maçında 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Deplasmanda çıktığı 2 maçın 1'ini kazanan Kocaelispor, diğer maçından ise beraberlikle sahadan ayrıldı. Kocaelispor, ligdeki son maçında kendi sahasında Bucaspor 1928 ile 1-1 berabere kalmıştı.

UŞAKSPOR - KOCAELİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 16.00'da başlayacak Uşakspor - Kocaelispor maçı Kocaeli TV ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

UŞAKSPOR - KOCAELİSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

son Kocaelispor Uşakspor canlı maç izle alt lig maçı izle alt lig maçları izle kocaelispor maçı izle kocaelispor maçı canlı izle