Gecenin Ucunda konusu nedir, oyuncuları kimler? Gecenin Ucunda gerçek hikaye mi?

Neslihan Atagül Doğulu ve Kadir Doğulu'nun başrolde yer aldığı Star TV ekranlarının yeni dizisi Gecenin Ucunda yeni bölümleri ile yayın hayatına başlayacak. Peki Gecenin Uucunda nerede çekiliyor, konusu nedir?

Gecenin Ucunda konusu nedir, oyuncuları kimler? Gecenin Ucunda gerçek hikaye mi?

Gecenin Ucunda dizisi konusu oyuncuları, hangi kitaptan uyarlama olduğu merak konusu oldu. Yönetmenliğini Barış Erçetin'in üstlendiği, senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdür'ün yazdığı dizi ile ilgili tüm detaylar...

GECENİN UCUNDA KONUSU NE?

Gecenin Ucunda, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

Dizi, Peride Celal'in Aynı adlı romanından uyarlanmıştır.

GECENİN UCUNDA OYUNCULARI KİMLER?

Gecenin Ucunda’nın oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek.

Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal yer alıyor.

GECENİN UCUNDA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gecenin Ucunda İstanbul'un Beşiktaş ve Galata gibi yerlerinde çekiliyor.

istanbul Bir Gecenin Ucunda Gecenin Ucunda konusu Gecenin Ucunda oyuncuları Gecenin Ucunda oyuncu kadrosu Gecenin Ucunda konusu ne gecenin ucunda nerede çekiliyor gecenin ucunda uyarlama mı gecenin ucunda gerçek hikaye mi gecenin ucunda fragmanlar gecenin ucunda hangi kitaptan uyarlama