CANLI MAÇ İZLE | Fransa - Avusturya canlı izle Uluslar Ligi

UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde 1. Grup'ta 5. haftasında heyecan 22 Eylül Perşembe akşamı oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Fransa ile Avusturya, Stade de France'da karşı karşıya geliyor. Fransa - Avusturya maçı nereden izlenir? Fransa - Avusturya maçı hangi kanalda? Fransa - Avusturya maçı 11'leri neler? Fransa - Avusturya maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Fransa - Avusturya canlı izle Uluslar Ligi

UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde 1. Grup'ta 5. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Fransa ile Avusturya arasında oynanacak.

Fransa, UEFA Uluslar Ligi'nde oynadığı mücadelelerde henüz galibiyet alamadı. İlk maçında sahasında Danimarka'ya 2-1 kaybeden Fransa, ikinci ve üçüncü maçında ise sırasıyla deplasmanda Hırvatistan ve deplasmanda Avusturya ile 1-1 berabere kaldı. Fransa grupta oynadığı son mücadelede ise sahasında Hırvatistan'a 1-0 mağlup oldu. Grubunda son sırada bulunan Fransa'nın 2 puanı var.

Konuk ekip Avusturya ise UEFA Uluslar Ligi'nde oynadığı 4 maçta; 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Tek galibiyetini ilk maçında Hırvatistan deplasmanında alan Avusturya, Fransa ile oynadığı ilk maçta ise rakibiyle sahasında 1-1 berabere kalmıştı.

FRANSA - AVUSTURYA MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.45'te başlayacak Fransa - Avusturya maçı S Sport ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

FRANSA - AVUSTURYA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ilk son fransa avusturya s sport