Bir Peri Masalı oyuncuları kimler? Bir Peri Masalı konusu nedir?

Fox TV'de 28 Eylül akşamı ilk bölümüyle yayınlanacak olan Bir Peri Masalı dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu araştırılıyor.

Bir Peri Masalı oyuncuları kimler? Bir Peri Masalı konusu nedir?

Bir Peri Masalı dizisi 28 Eylül 2022 Çarşamba akşamı 20:00'de ilk bölümüyle yayınlanacak. Medyapım’ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ve Çağıl Bocut ile Merve Çolak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Bir Peri Masalı dizisi yayın hayatına başlıyor. 

BİR PERİ MASALI DİZİSİ OYUNCULARI

Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik, Şener Savaş, Okan Urun, Tülin Ece, Canan Atalay ve Müfit Kayacan gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

BİR PERİ MASALI DİZİSİ KONUSU

Her daim daha fazlasını hak ettiğini düşünen, lüks bir hayatı düşleyen Zeynep’in hikayesi ele alınacak. Bebek bakıcısı Zeynep'in tesadüfen eline geçen yüklü miktardaki parayla hayatında yepyeni bir sayfa açılacak. 

BİR PERİ MASALI FRAGMANLAR İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir ilk eylül Bir Peri Masalı oyuncuları kimler Bir Peri Masalı oyuncuları Bir Peri Masalı oyuncu kadrosu Bir Peri Masalı konusu nedir Bir Peri Masalı konusu bir peri masalı bir peri masalı izle bir peri masalı canlı izle bir peri masalı hangi gün bir peri masalı hangi kanalda bir peri masalı yayın günü