Almanya - Macaristan maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde 3. Grup'ta 5. hafta maçında Almanya ile Macaristan karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Almanya - Macaristan maçı ne zaman? Almanya - Macaristan maçı saat kaçta? Almanya - Macaristan maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Almanya - Macaristan maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan 5. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Almanya ile Macaristan karşı karşıya gelecek.

Almanya, UEFA Uluslar Ligi'nde oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Almanya ilk 3 maçında sırasıyla İtalya ile deplasmanda, İngiltere ile kendi sahasında ve Macaristan ile deplasmanda 1-1'lik beraberlikler elde etti. Almanya son olarak kendi sahasında İtalya'yı 5-2 mağlup etmeyi başarmıştı. 6 puanı bulunan Almanya grupta 2. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Macaristan ise UEFA Uluslar Ligi'nde oynadığı mücadelelerde 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Almanya ile oynadığı ilk maçta kendi sahasında 1-1'lik sonuç elde eden Macaristan gruptaki son maçında İtalya'yı deplasmanda 4-0 mağlup etmişti. Macaristan grupta 7 puanla 1. sırada bulunuyor.

ALMANYA - MACARİSTAN MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Almanya ile Macaristan'ın karşı karşıya geleceği UEFA Uluslar Ligi'nin 5. haftasındaki bu mücadele 23 Eylül Cuma günü oynanacak.

Red Bull Arena'daki maçta hakem Slavko Vinčić görev yapacak.

Saat 21.45'te başlayacak karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

ingiltere almanya ilk son eylül uefa uluslar ligi s sport almanya macaristan uluslar ligi maçları uluslar ligi fikstürü