Mehmet Demirkol Fatih Terim belgeseli ile ilgili ne dedi? Mehmet Demirkol'dan flaş Fatih Terim belgeseli açıklaması!

Netflix'te 15 Eylül'de izleyicilerle buluşan Fatih Terim belgeseli ile ilgili gazeteci Mehmet Demirkol'dan çarpıcı bir yorum geldi. Peki Mehmet Demirkol, Fatih Terim belgeseli ile ilgili ne dedi? Mehmet Demirkol'dan Fatih Terim belgeseli açıklaması! İşte Mehmet Demirkol'dan Galatasaraylıları kızdıracak Fatih Terim belgeseli yorumu...

Mehmet Demirkol Fatih Terim belgeseli ile ilgili ne dedi? Mehmet Demirkol'dan flaş Fatih Terim belgeseli açıklaması!

Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in, teknik direktörlük kariyerini konu edinen TERİM belgeseli 15 Eylül'de Netlix'te izleyicilerle buluştu.

O günden bu yana platformdaki en çok izlenen içerik olma unvanını sürdüren Fatih Terim belgeseli ile ilgili çeşitli yorumlar da gelmeye başladı.

Söz konusu belgesel ile ilgili en dikkat çekici yorumlardan biri de gazeteci Mehmet Demirkol'dan geldi. Peki Mehmet Demirkol, Fatih Terim belgeseli ile ilgili ne dedi? Mehmet Demirkol'dan Fatih Terim belgeseli açıklaması! İşte Mehmet Demirkol'dan Galatasaraylıları kızdıracak Fatih Terim belgeseli yorumu...

MEHMET DEMİRKOL FATİH TERİM BELGESELİ İLE İLGİLİ NE DEDİ? MEHMET DEMİRKOL'DAN FLAŞ FATİH TERİM BELGESELİ AÇIKLAMASI!

Mehmet Demirkol, Socrates YouTube kanalındaki Karşı Karşıya programında belgesele değindi. Demirkol, Terim belgeselinin aslında bir belgesel olmadığını söyledi. Demirkol ayrıca, belgeseli izlemenin 'Tamamen zaman kaybı' olduğunu dile getirdi.

Mehmet Demirkol, Fatih Terim belgeseli ile ilgili şu yorumu yaptı:

Tamamen zaman kaybı. İşim olmasa bırakırdım. Şöyle bir durum var, bu bir belgesel değil. Fatih hoca bir mektup yazmış. Kendisini sevenlere, Galatasaraylılara, merak edenlere, Floransalılara bir mektup yazmış. 'Adana'dan çıktım, Türk futbolunun en iyi teknik direktörü oldum. Floransa'da kahraman oldum. Ben de size böyle bir mektup yazıyorum demiş' demiş. Ama bu 15 dakika da olabilirdi. Dört saat olmasına gerek yok.
Bu bir belgesel değil, bu bir methiye. Güzelleme yani. Hatta methiye de denemez çünkü kendi kendisine yapıyor. Buna Divan Edebiyatı'nda 'Fahriye' deniliyor. Yani kendini güzelleme sanatı. Hoca kendisine bir güzelleme yazmış ve çekilmiş.
Sakıncası var mı? Yok. Ama bu bir belgesel mi? Değil. Şiir olmuş bu. Neymar'ın belgeseline baktım, babasıyla kavgası bile var.
Bir fatih terim eylül youtube Fatih Terim belgeseli Mehmet Demirkol fatih terim belgeseli netflix