Sosyal konut projesine başvuru sayısı 140 bini geçti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projesine saat 11.00 itibarıyla 140 bin başvuru yapıldığını açıkladı. Bakan Kurum, "Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Hamlesi Basın Buluşması" programı öncesinde, medya kuruluşlarının genel yayın yönetmenleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Burada gazetecilere konuşan Bakan Kurum, "Aldığımız veriye göre saat 11.00 itibarıyla 140 bin başvuru yapıldı" dedi.

Sosyal konut projesine başvuru sayısı 140 bini geçti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projesine saat 11.00 itibarıyla 140 bin başvuru yapıldığını açıkladı.
Bakan Kurum, "Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Hamlesi Basın Buluşması" programı öncesinde, medya kuruluşlarının genel yayın yönetmenleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kurum, burada yaptığı açıklamada, "Aldığımız veriye göre saat 11.00 itibarıyla 140 bin başvuru yapıldı" dedi.

çevre Konut Bir sosyal konut sosyal konut projesi sosyal konut projesi başvuru sosyal konut projesi şartları sosyal konut projesi istanbul sosyal konut projesi detayları sosyal konut projesi istanbul başvuru sosyal konut projesi 2022 başvuru Şehircilik ve İklim Değişikliği