CANLI MAÇ İZLE | Liverpool -Ajax canlı izle

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Liverpool ile Ajax, karşı karşıya geliyor. Liverpool -Ajax maçı nereden izlenir? Liverpool -Ajax maçı hangi kanalda? Liverpool -Ajax maçı 11'leri neler? Liverpool -Ajax maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Liverpool -Ajax canlı izle

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Liverpool ile Ajax arasında oynanacak.
Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde A Grubu'nda Liverpool ile Ajax karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Liverpool, Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında oynadığı mücadelede Napoli'ye deplasmanda 4-1 mağlup olmuştu. Liverpool ligde oynadığı son maçta ise Everton ile deplasmanda 0-0 berabere kalmıştı. Premier Lig'de hafta sonu oynanması gereken maçlar ertelendiği için Liverpool maç oynamamıştı.

Ajax ise Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında oynadığı mücadelede Rangers'ı kendi sahasında 4-0 yenmeyi başarmıştı. Ajax, ligde oynadığı son maçta ise Heerenveen'i 5-0 mağlup etti.

LIVERPOOL-AJAX MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'da başlayacak Liverpool-Ajax maçı EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

LIVERPOOL-AJAX MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ilk son liverpool ajax liverpool ajax maçı ne zaman liverpool ajax saat kaçta liverpool ajax hangi kanalda liverpool ajax maç önü liverpool ajax maç yayını liverpool ajax yayın bilgileri exxen ücretsiz uefa izle ücretsiz izle uefa