Gökmen Karadağ Halk TV'den neden ayrıldı? Gökmen Karadağ ne dedi?

Halk TV'deki ''Açıkça'' programının sunucusu Gökmen Karadağ yaptığı açıklamayla Halk TV'den ayrıldığını duyurmuştu. Peki Gökmen Karadağ Halk TV'den neden ayrıldı? Gökmen Karadağ ne dedi? Gökmen Karadağ Halk TV olayı ne? Gökmen Karadağ hangi kanala geçti? Detaylar haberimizde...

Gökmen Karadağ Halk TV'den neden ayrıldı? Gökmen Karadağ ne dedi?

Yeni yayın dönemine başlayan Halk TV'de flaş bir ayrılık yaşandı.

Pazar akşamları izleyicilerle buluşan ''Açıkça'' programının sunucusu gazeteci Gökmen Karadağ, yaptığı açıklamayla Halk TV'den ayrıldığını duyurdu.

Peki Gökmen Karadağ Halk TV'den neden ayrıldı? Gökmen Karadağ ne dedi? Gökmen Karadağ Halk TV olayı ne? Gökmen Karadağ hangi kanala geçti? İşte detaylar...

GÖKMEN KARADAĞ HALK TV'DEN NEDEN AYRILDI? GÖKMEN KARADAĞ NE DEDİ?

Gökmen Karadağ, Halk TV'den ayrılışını Twitter hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Gökmen Karadağ açıklamasında, ''Hoşça kal Halk TV ve teşekkürler. 5 yıllık bir ekran ayrılığından sonra müthiş bir dönüş yaşadım. Ancak buraya kadar sürdü. Bu ayrılık kanalın değil benim inisiyatifimdir. Tüm izleyenlere, yoldaşlık edenlere sonsuz teşekkürlerimle… Pazar Açıkça’da son kez buluşmak dileğiyle…'' dedi.

Gökmen Karadağ'ın ayrılışıyla ilgili Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu'ndan da açıklama geldi.

Cafer Mahiroğlu açıklamasında, ''Gökmen Karadağ, Halk Tv'nin sadece programcısı değil; bel kemiğidir, Cafer Mahiroğlu'nun yol arkadaşı ve kardeşidir. Özel sorunlarından dolayı aldığı kararlar elbette önemlidir ama Halk Tv izleyicilerinin kanalda kalması konusundaki çağrılarını da dikkate alacağından hiç şüphem yok.'' dedi.

Bir son Gökmen Karadağ gökmen karadağ nereli gökmen karadağ halk tv gökmen karadağ ne yaptı