Tozluyaka 11. bölüm full izle | Tozluyaka son bölüm tek parça izle

FOX TV'de yayınlanan Tozluyaka dizisi izleyici ile ekranlarda yerini almaya devam ediyor. Bu akşam 20.00'da Tozluyaka'nın 11. bölümü yayınlandı. İşte 11.bölüm linki...

Tozluyaka 11. bölüm full izle | Tozluyaka son bölüm tek parça izle

Başrollerinde Emre Kınay, Dolunay Soysert ve Çağla Şimşek gibi isimlerin yer aldığı Tozluyaka dizisi, seyirciler tarafından merakla ve ilgiyle takip ediliyor.

TOZLUYAKA 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Katilin Kenan olduğuna inanıyordur herkes. Kenan kendisini aklamak için çırpınırken en olmayacak kişiden yardım ister, Cemre’den. Eğer Vefa’nın saatini bulursa kurtulacaktır. Saatin varlığını öğrenen Cemre ise herkesten önce ulaşmaya çalışacaktır. Ama onun bu tedirgin halleri Hazal’ın gözünden kaçmaz. Cemre’nin bir şeyler sakladığını herkese anlatmaya, ispatlamaya çalışıyordur.

Her şeyden habersiz Ali ise Cemre ile aşk yaşarken, Zeyno da Hazal’ın açıkladığı bir sır yüzünden bir plan içine girer. Tüm bu kargaşanın içinde Berk’in kendi içindeki hesaplaşmaları, acıları da gün yüzüne çıkmaya devam ediyordur. Cemre’nin tüm korkularına yeni bir şey daha eklenir. Yoksa birisi katilin kendisi olduğunu biliyor mudur?

Yeni bir oyun başlamıştır artık ve bunu yapan kişi gerçekleri de bilendir! Ama kim?

TOZLUYAKA 11.BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir tozluyaka tozluyaka 11.bölüm izle tozluyaka 11.bölüm tozluyaka 11.bölüm fox tv tozluyaka 11.bölüm full izle fox tv tozluyaka 11.bölüm izle tek parça fox tv tozluyaka 11.bölüm full izle youtube tozluyaka 11.bölüm izle tek parça youtube