CANLI MAÇ İZLE | Sivasspor - Slavia Prag canlı izle Konferans Ligi

Konferans Ligi'nde heyecan 1. hafta maçlarıyla başladı. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Sivasspor ile Slavia Prag, Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Sivasspor - Slavia Prag maçı nereden izlenir? Sivasspor - Slavia Prag maçı hangi kanalda? Sivasspor - Slavia Prag maçı 11'leri neler? Sivasspor - Slavia Prag maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Sivasspor - Slavia Prag canlı izle Konferans Ligi

Konferans Ligi'nde 1. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Sivasspor ile Slavia Prag arasında oynanacak.

Ev sahibi Sivasspor, Süper Lig'de oynadığı 5 maçta 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti ve galibiyetle henüz tanışamadı. Kendi sahasında oynadığı 3 maçtan da beraberlikle ayrılan kırmızı-beyazlı ekip, ligdeki son maçında evinde ağırladığı Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı.

Konuk ekip Slavia Prag ise Çek Ligi'nde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Ligde deplasmanda oynadığı 4 maçta ise 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Slavia Prag ligde oynadığı son mücadelede Slovacko ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

SİVASSPOR - SLAVİA PRAG 11'LER

Sivasspor: Ali Şaşal, Yalçın, Appindangoye, Goutas, Uğur, Keita, Ulvestad, N'Jie, Sabi'A, Gradel, James

Slavia Prag: Mandous, Doudera, Ousou, Kacharaba, Masopust, Holes, Sevcik, Usor, Traore, Jurasek, Olayinka

SİVASSPOR - SLAVİA PRAG MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'de başlayacak Sivasspor - Slavia Prag maçı EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

SİVASSPOR - SLAVİA PRAG MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

süper lig son exxen abonelik konferans ligi sivasspor slavia prag avrupa maçı konferans ligi izle