CANLI MAÇ İZLE | İnter - Bayern Münih canlı izle Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 1. hafta maçlarıyla başladı. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde İnter ile Bayern Münih, Stadio Giuseppe Meazza'da karşı karşıya geliyor. İnter - Bayern Münih maçı nereden izlenir? İnter - Bayern Münih maçı hangi kanalda? İnter - Bayern Münih maçı 11'leri neler? İnter - Bayern Münih maçı canlı izle...

CANLI MAÇ İZLE | İnter - Bayern Münih canlı izle Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi'nde 1. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de İnter ile Bayern Münih arasında oynanacak.

Ev sahibi Inter, İtalya Serie A'da oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde etti. Ligde kendi sahasında oynadığı 2 maçı da kazanmasını bilen Inter, son maçında Milan'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu.

Konuk ekip Bayern Münih ise Bundesliga'da oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Deplasmanda oynadığı 3 maçın 2'sini kazanan Bayern Münih 1 maçtan ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Bayern Münih son olarak deplasmanda Union Berlin ile 1-1 berabere kalmıştı.

İNTER - BAYERN MÜNİH 11'LER

İnter: Onana, D’Ambrosio, Skriniar, Bastoni, Dumfries, Gosens, Mkhitaryan, Brozovic, Hakan Çalhanoğlu, Dzeko, Martinez

Bayern Münih: Neuer, Pavard, De Light, Hernandez, Davies, Kimmich, Sabitzer, Sane, Müller, Coman, Mane

İNTER - BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'de başlayacak İnter - Bayern Münih maçı EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

İNTER - BAYERN MÜNİH MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

şampiyonlar ligi son inter bayern münih yayın bilgileri inter bayern münih maç bilgileri inter bayern münih exxen inter bayern münih exxen şampiyonlar ligi şampiyonlar ligi izle şampiyonlar ligi canlı izle