CANLI MAÇ İZLE | Atletico Madrid - Porto canlı izle Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 1. hafta maçlarıyla başladı. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Atletico Madrid ile Porto, Estadio Civitas Metropolitano'da karşı karşıya geliyor. Atletico Madrid - Porto maçı nereden izlenir? Atletico Madrid - Porto maçı hangi kanalda? Atletico Madrid - Porto maçı 11'leri neler? Atletico Madrid - Porto maçı canlı izle...

CANLI MAÇ İZLE | Atletico Madrid - Porto canlı izle Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi'nde 1. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Atletico Madrid ile Porto arasında oynanacak.

Ev sahibi Atletico Madrid, La Liga'da oynadığı 4 mücadelede 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligde evinde çıktığı tek maçta Villarreal'e 2-0 kaybeden Madrid ekibi, son maçında ise deplasmanda Real Sociedad ile 1-1 berabere kaldı.

Konuk ekip Porto ise Primeira Liga'da çıktığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 yenilgi aldı. Porto, ligde deplasmanda oynadığı 3 maçın ise 2'sini kazanırken 1'ini kaybetti. Porto ligdeki son maçında deplasmanda Gil Vicente'yi 2-0 ile geçmeyi başardı.

ATLETİCO MADRİD - PORTO 11'LER

Atletico Madrid: Oblak, Gimenez, Witsel, Reinaldo, Koke, Molina, Carrasco, Saul, Llorente, Morata, Felix

Porto: Costa, Eduardo Cossa, Pepe, Carmo, Sanusi,Eustaquio, Uribe, Otavio, Galeno, Evanilson, Taremi

ATLETİCO MADRİD - PORTO MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'de başlayacak Atletico Madrid - Porto maçı EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

ATLETİCO MADRİD - PORTO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

şampiyonlar ligi son exxen apk Exxen izle exxen ücretsiz link