Üç Kız Kardeş ne zaman başlayacak? Üç Kız Kardeş 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Salı akşamlarına damga vuran Kanal D'nin ilgiyle takip edilen Üç Kız Kardeş isimli dizisi 16. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Üç Kız Kardeş'in yeni sezon tarihi belli oldu. Peki Üç Kız Kardeş ne zaman başlayacak? Üç Kız Kardeş 2. sezon ne zaman?

Üç Kız Kardeş ne zaman başlayacak? Üç Kız Kardeş 2. sezon tarihi belli oldu mu?

İclal Aydın'ın kitabından televizyona uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

Üç Kız Kardeş, son olarak 16. bölümle sezon finali yapmıştı. Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

Peki Üç Kız Kardeş ne zaman başlayacak? Üç Kız Kardeş 2. sezon ne zaman? İşte detaylar...

ÜÇ KIZ KARDEŞ NE ZAMAN BAŞLAYACAK? ÜÇ KIZ KARDEŞ 2. SEZON TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Üç Kız Kardeş, çok konuşulan sezon finaliyle ekranlara ara vermişti. Her hafta salı günü ekranlara gelen dizinin yeni sezon çekimleri de geçtiğimiz günlerde başladı.

Ekranlara gelmek için gün sayan dizinin kadrosuna yeni isimler de dahil oldu. Üç Kız Kardeş’in yeni sezonunda Eren Ören, Mustafa Yalçın karakteri ile, Yiğit Dikmen, Özgür Tunca karakteri ile Ayça İnci ise Sevilay Yalçın karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin gönlünde taht kuran Üç Kız Kardeş yeni sezon ilk bölümü ile 13 Eylül Salı akşamı saat 20.00’ de Kanal D’de izleyicileriyle buluşacak.

ilk son eylül Üç Kız Kardeş Üç Kız Kardeş dizisi üç kız kardeş yeni sezon ne zaman üç kız kardeş kanal d üç kız kardeş fragmanı