CANLI MAÇ İZLE | PSG - Juventus canlı izle Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 1. hafta maçlarıyla başlıyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde PSG ile Juventus, Parc des Princes'de karşı karşıya geliyor. PSG - Juventus maçı nereden izlenir? PSG - Juventus maçı hangi kanalda? PSG - Juventus maçı 11'leri neler? PSG - Juventus maçı canlı izle...

CANLI MAÇ İZLE | PSG - Juventus canlı izle Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi'nde 1. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de PSG ile Juventus arasında oynanacak.

Ev sahibi PSG, Ligue 1'de oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Christophe Galtier'in öğrencileri ligde kendi evinde oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. PSG son maçında Nantes'ı deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Juventus ise Serie A'da oynadığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Ligde çıktığı 2 deplasman maçından da beraberlikle ayrılan siyah-beyazlılar son mücadelesinde Fiorentina ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

PSG - JUVENTUS 11'LER

PSG: Donnarumma, Ramos, Marquinhos, Kimpembe, Hakimi, Nuno Mendes, Verratti, Vitinha, Messi, Neymar, Mbappe

Juventus: Perin, Danilo, Bremer, Bonucci, Kostic, Paredes, Miretti, Rabiot, Cuadrado, Milik, Vlahovic

PSG - JUVENTUS MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'de başlayacak PSG - Juventus maçı EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

PSG - JUVENTUS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

şampiyonlar ligi son psg psg juventus psg juventus maçı ne zaman psg juventus yayın bilgileri exxen psg juventus exxen şampiyonlar ligi psg juventus