Bir Küçük Gün Işığı 2. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Bir Küçük Gün Işığı 2. bölüm fragmanı izle

Bir Küçük Gün Işığı 2. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümde neler olacak? Yeni fragman çıktı mı?

Bir Küçük Gün Işığı 2. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Bir Küçük Gün Işığı 2. bölüm fragmanı izle

Bir Küçük Gün Işığı, NG Medya imzalı, ilk bölümü 5 Eylül 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın üstlendiği, senaryosunu Özgür Evren Heptürk'ın kaleme aldığı, başrollerini Seray Kaya ve Berk Oktay'ın paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Bir Küçük Gün Işığı her hafta Pazartesi günü saat 20:00 'da ATV'de ekranlara geliyor. Bir Küçük Gün Işığı dizisinin 1. bölümünün ardından 2. bölüm fragmanı yayınlandı.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif, Hakan'a çok âşıktır. Evliliklerinin tek eksiği bir çocuktur. Elif evlatlık alma prosedürüne başlamayı düşündüğü sırada Hakan'ın kaza yaptığını öğrenir. Ve hayatı geri döndürülemez bir şekilde değişmeye başlar. Fırat ise yıllardır kayıp olan kardeşi Dila'nın izini bulur ve onu eve geri getirir. Fırat, kuralcı ve baskıcı olan annesi Ümran'la, asi ve uçarı kardeşi Dila'nın arasında kalır. Elif'in hayatı tepetaklak olurken Fırat, kaderin kendi için ördüğü ağdan habersizdir. Elif ve Fırat'ın yolu bir daha hiç ayrılmayacak şekilde kesişir.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 2.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

kaza Bir ilk son eylül 2022 Bir Küçük Gün Işığı konusu Bir Küçük Gün Işığı 2. bölüm fragmanı yayımlandı mı