Cristiano Ronaldo ve Fenerbahçe iddialarına yanıt geldi

Fenerbahçe'nin transfer gündemine Cristiano Ronaldo'yu aldığı iddia edildi. Fenerbahçeli yöneticiler, gazetecilere açıklamalarda bulundu. İşte haberinin detayları…

Cristiano Ronaldo ve Fenerbahçe iddialarına yanıt geldi

Futbolda bu sezon şampiyonluğu hedefleyen  Fenerbahçe, yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Yaz transfer döneminde 10'un üzerinde yeni oyuncuyu transfer eden sarı-lacivertli ekip, birçok oyuncusuyla da yollarını ayırdı. 

2022-2023 sezonunda artık şampiyonluk hedefini sona erdirmek isteyen Fenerbahçe'nin  Cristiano Ronaldo ile ilgilendiği iddiaları ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin  Cristiano Ronaldo ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

Dünya basınında da gündeme gelen bu haber, futbolseverler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Yaz transfer döneminde Manchester United'dan ayrılmak istediği konuşulan Portekizli dünya yıldızının, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda forma giymek istediği biliniyordu.

YÖNETİCİLER YALANLADI

Cristiano Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye transfer olacağının iddia edildiği haberlerin ardından bazı Fenerbahçeli yöneticiler, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Sabah Gazetesi yazarı Gürcan Bilgiç, A Spor canlı yayınında bir Fenerbahçeli yöneticiyle olan diyaloğunu paylaştı.

Gürcan Bilgiç, Ronaldo haberlerini sorduğunu ve gerçeği yansıtmadığı yönünde cevaplar aldığını belirtti.

Öte yandan A Spor muhabiri Ahmet Selim Kul, "Ronaldo iddialarını sordum. Kesin bir dille doğru olmadığı söylendi" ifadelerini kullandı.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS ise Ronaldo haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten bir haber paylaştı.Bu sezon Manchester United'da forma şansı bulmakta zorlanan Cristiano Ronaldo, henüz gol katkısı yapamadı. Ronaldo'nun geleceği ise hala belirsiz.

fenerbahçe cristiano ronaldo ronaldo Bir 2022 ronaldo transfer ronaldo transfermarkt ronaldo kaç yaşında ronaldo kaç gol attı ronaldo fenerbahçe forması ronaldo fenerbahçe açıklaması ronaldo fenerbahçede ronaldo fenerbahçe'de mi ronaldo fenerbahçe'ye gelecek mi 2022 ronaldo fenerbahçe'ye gelecek mi ronaldo fenerbahçe transfer ronaldo fenerbahçe transfer olacak mı ronaldo fenerbahçe de oynadımı fenerbahçe ronaldo ile anlaştı Ronaldo fenerbahçe ronaldo hangi takımda