Fenerbahçe 'den Cristiano Ronaldo hamlesi

Fenerbahçe, bir ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Golcü transferinde uzun süredir çalışmalarına devam eden sarı-lacivertliler, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'yu gündemine aldı.

Fenerbahçe 'den Cristiano Ronaldo hamlesi

Golcü arayışları için yoğun bir uğraş veren  Fenerbahçe'den flaş bir hamle geldi.

FENERBAHÇE TRANSFER BOMBASI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Cristiano Ronaldo ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Portekizli yıldızın maaşına dair son pürüzlerin giderilmesinin ardından transferin gerçekleşeceği belirtildi.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

İddialara göre; Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, Manchester United'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'yu sarı lacivertli ekibe gelmesi için ikna etti.

Ajansspor’un haberine göre; İki tarafın prensipte anlaştığı iddia edildi. Yıldız futbolcunun maaşına dair son pürüzlerin çözülmesinin ardından Fenerbahçe'nin transferi açıklayacağı öne sürüldü.

Manchester United'ta eski günlerinden çok uzakta kalan Cristiano Ronaldo'nun adı birçok Avrupa deviyle anıldı. Avrupa'da transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala Ronaldo herhangi bir kulüp ile anlaşamazsa, Fenerbahçe'ye gitme ihtimali çok güçlenecek.

fenerbahçe cristiano ronaldo avrupa ronaldo Bir ali koç son çok fenerbahçe avrupa ligi fenerbahçe haberleri Fenerbahçe maçı fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer fenerbahçe maçı hangi kanalda fenerbahçe fikstür fenerbahçe avrupa maçları ronaldo transfer ronaldo transfermarkt ronaldo kaç yaşında ronaldo kaç gol attı ronaldo fenerbahçe forması ronaldo fenerbahçe açıklaması ronaldo fenerbahçede ronaldo fenerbahçe'de mi ronaldo fenerbahçe'ye gelecek mi 2022 ronaldo fenerbahçe'ye gelecek mi ronaldo fenerbahçe transfer ronaldo fenerbahçe transfer olacak mı ronaldo fenerbahçe de oynadımı fenerbahçe ronaldo ile anlaştı