İlker Karagöz kimdir? İsmail Küçükkaya'nın yerine gelen İlker Karagöz kaç yaşında? Evli mi? Nereli?

FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın ayrılmasının ardından hafta içi Çalar Saat programını sunacak isim belli oldu. Bundan böyle FOX TV'de hafta içi Çalar Saat programını İlker Karagöz sunacak. Peki, İsmail Küçükkaya'nın yerine gelen İlker Karagöz kimdir? İlker Karagöz kaç yaşında? İlker Karagöz nereli? İlker Kargöz ne iş yapıyor? İşte İlker Karagöz ile ilgili merak edilenler...

İlker Karagöz kimdir? İsmail Küçükkaya'nın yerine gelen İlker Karagöz kaç yaşında? Evli mi? Nereli?

FOX TV'den sürpriz bir kararla ayrılan Çalar Saat suncusu İsmail Küçükkaya'nın yerine kimin geleceği merak konusu olmuştu.

FOX TV'de hafta içi Çalar Saat programını sunacak isim ile ilgili karar verildi. FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın yerine İlker Karagöz getirildi. Bundan böyle hafta içi sabah haberleri, İlker Karagöz ile Çalar Saat ismiyle ekranlara gelecek.

İsmail Küçükkaya'nın yerine gelen İlker Karagöz'ün kim olduğu internet kullanıcıları tarafından da araştırılmaya başlandı. Peki İlker Karagöz kimdir? İlker Karagöz kaç yaşında? İlker Karagöz nereli? İlker Karagöz ne iş yapıyor? İşte İlker Karagöz'ün biyografisi...

İLKER KARAGÖZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ? NE İŞ YAPIYOR?

İlker Karagöz, 18 Mart 1980 yılında ailesinin görev yaptığı Muş'da, Mehmet öğretmen ve Zeynep hemşirenin 3. çocuğu olarak doğmuştur. Tam ismi Arda İlker Karagöz’dür.

İlker Karagöz, İlk, orta ve lise eğitimini anne memleketi Çanakkale’de aldı. 1998 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünü kazandı. 1998 – 2002 yılları arasında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünde lisans eğitimini tamamladı.

2001 yılında Atv Televizyonu’nun Ankara Bürosunda staja başladı. Mezun olduktan sonra aynı kanalda kadroya geçti. Şubat 2007 yılında kuruluşu sırasında Fox Tv’ye transfer oldu. FOX TV'de Ankara muhabiri olarak çalışan, İlker Karagöz, Parlamento, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Muhabirlikleri yaptı. Parlemento Muhabirleri Derneği üyesi de olan İlker Karagöz, haber spiker olarak girdiği Fox TV de kısa süre içinde haber editörü oldu.

İlker Karagöz, kendisi gibi habercilik yapan Damla Ünler Karagöz ile evlidir. Can Karagöz (d. 17 Aralık 2012) ve Deniz Karagöz adında iki oğlu vardır.

İlker Karagöz, 11 Mart 2017’den beri “İlker Karagöz ile Çalar Saat Haftasonu” programıyla Fox Tv’de izleyicinin karşısında oldu.

İsmail Küçükkaya'nın ayrılmasının ardından İlker Karagöz, FOX TV'de hafta içi ''İlker Karagöz ile Çalar Saat'' programını sunmaya başladı.

ilk ismail küçükkaya ilker karagöz