Kayserispor-Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kayserispor ile Giresunspor karşı karşıya gelecek. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olması beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Kayserispor-Giresunspor maçı ne zaman? Kayserispor-Giresunspor maçı saat kaçta? Kayserispor-Giresunspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Kayserispor-Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 4. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Yukatel Kayserispor ile Bitexen Giresunspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Yukatel Kayserispor, Süper Lig'e deplasmanda Beşiktaş'a karşı aldığı 1-0'lık mağlubiyetle başlamıştı. Sarı-kırmızılılar ligin 2. haftasında sahasında İstanbulspor'u 1-0 yenerken 3. haftada Başakşehir'e deplasmanda 2-0 ile boyun eğdi. Kayserispor, ligde topladığı 3 puanla 12. sırada bulunuyor.

Konuk ekip Giresunspor ise yeni sezona sahasında Adana Demirspor'a 3-2 kaybederek başladı. Ligin 2. haftasıdna deplasmanda Okan Buruklu Galatasaray'ı 1-0 ile geçen yeşil-beyazlılar 3. haftada Kasımpaşa'yı da sahasında aynı skorla mağlup ederek puanını 6'ya yükseltti. Karadeniz temsilcisi ligde 6. sırada yer alıyor.

KAYSERİSPOR-GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Kayserispor ile Giresunspor'un karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 4. haftasındaki bu mücadele 28 Ağustos Pazar günü oynanacak.

Kayseri'deki Kadir Has Şehir Stadı'ndaki maçta Sarper Barış Saka düdük çalacak.

Saat 19.15'te başlayacak karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

spor Galatasaray beşiktaş futbol kayseri son dakika süper lig Ağustos Kayserispor giresunspor BeIN Sports kayserispor maçı ne zaman kayserispor maçı saat kaçta kayserispor maçı hangi kanalda giresunspor maçı ne zaman giresunspor maçı saat kaçta giresunspor maçı hangi kanalda canlı maç izle