Elayis Tavşan kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

İsmi Galatasaray ile anılan Elayis Tavşan internette taraftarlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Elayis Tavşan kimdir? Elayis Tavşan kaç yaşında? Elayis Tavşan nereli? Elayis Tavşan hangi takımlarda oynadı? İşte ElayisTavşan ile ilgili bilgiler...

Elayis Tavşan kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Adı Galatasaray'a transferi konusunda anılan Elayis Tavşan taraftarlar tarafından araştırılıyor. Peki Elayis Tavşan kimdir? Elayis Tavşan kaç yaşında? Elayis Tavşan nereli? Elayis Tavşan hangi takımlarda oynadı?

ELAYİS TAVŞAN KİMDİR? ELAYİS TAVŞAN KAÇ YAŞINDA?

Elayis Tavşan 30 Nisan 2001 tarihinde Rotterdam'da doğdu. Elayis Tavşan,  Türk ve Surinam asıllı anne babanın evladı olarak Hollanda'da dünyaya geldi.

Sparta Rotterdam takımı ile kariyerine merhaba diyen oyuncu, 19 Ağustos 2019'da sezonluk bir kiralama ile Telstar'a katıldı. 15 Haziran 2020'de NEC ile ek bir sezon seçeneği sunan üç yıllık bir sözleşme imzaladı.  İlk maçına sezonun ikinci maç gününde Jong Ajax'a karşı çıktı. 84. dakika geride kalırken Thomas Beekman yerine oyuna girdi. Bundan sonraki maçta, FC Volendam'a karşı 3-1 deplasman maçında kulüpteki ilk golünü attı.

Elayis Tavşan, Hollanda Milli Takımının U17-18-19 aşamalarında da görev almıştır.

Forvet mevkisinde forma giyen Elayis Tavşan, 1,83 boya sahiptir.

Galatasaray milli türk Ağustos ilk