Ufuk Coşkun'dan Fuat Uğur'a destek: Konu Havrita

Gazeteci Ufuk Coşkun, Fuat Uğur'un paylaştığı ve Havrita uygulamasının kapatılmasına tepki gösterdiği açıklamasına destek oldu. Coşkun, "16 milyon sahipsiz köpeğin sokaklarda tehlike saçtığı tek bir uygar devlet gösteremezsiniz" dedi.

Ufuk Coşkun'dan Fuat Uğur'a destek: Konu Havrita

Gazeteci Fuat Uğur, Havrita uygulamasına erişim engeli getirilmesine sosyal medya hesabı üzerinden tepki göstermişti. Paylaşımında, "Neymiş hayvanseverler (Köpekperestler) tepki göstermiş. yuh ve pes! Halk umurunuzda değil galiba" ifadelerini kullanan Uğur'a Gazeteci Ufuk Coşkun'dan destek geldi.

Gazeteci Ufuk Coşkun, Fuat Uğur'un paylaşımını alıntılayarak Uğur'a destek açıklamasında bulundu. Coşkun açıklamasında, uygar devletlerde başıboş hayvanların olmayacağını belirterek şunları ifade etti:

- 16 milyon sahipsiz köpeğin sokaklarda tehlike saçtığı tek bir uygar devlet gösteremezsiniz. Bu hayvanseverlik değildir. Mama şirketleri kar yapacak diye çocuklarımızı tehlikeye atamayız.

"AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ"

Fuat Uğur'un açıklamalarına, AK Parti İstanbul Milletvekili Pervin Tuba Durgut tepki göstermişti. Durgut "Siz hayvan severleri köpekperest olarak mı tanımlıyorsunuz?" derken Fuat Uğur'da Durgut'a, " Hayvanseverliği köpeğe indirgeyen köpekperesttir evet ve bu patolojiktir. Şunu bilelim: Sokakta köpek olmaz. 5199 sayılı yasa buna uygun değişmeli." şeklinde cevap vermişti.

istanbul destek fuat uğur ufuk coşkun Havrita havrita com havrita ne demek havrita twitter