Soylu'dan valileri tehdit eden Kılıçdaroğlu'na sert tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, festivallerin yasaklanmasının ardından "Valileri uyarıyorum; öyle kafanıza göre gençlerin eğlenmesini yasaklayacaksınız, biz hepimiz de boynumuzu eğeceğiz mi zannediyorsunuz?" diyerek valileri tehdit etmişti. Bunun üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Tehditlerin, oyunbazlığın, devlete sökmez" diyerek Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

Soylu'dan valileri tehdit eden Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde festivallerin art arda yasaklanmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı. Yaptığı açıklamada valileri tehdit eden ifadeler de kullanan Kılıçdaroğlu, "Konser yasaklamaya devam ederseniz, milyonları karşınızda bulacaksınız. Şakşakçılık yapmayın, devletin valisi olun." demişti. Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şu şekilde:

- Valileri uyarıyorum; öyle kafanıza göre gençlerin eğlenmesini yasaklayacaksınız, biz hepimiz de boynumuzu eğeceğiz mi zannediyorsunuz? Yok öyle yağma. Konser yasaklamaya devam ederseniz, milyonları karşınızda bulacaksınız. Şakşakçılık yapmayın, devletin valisi olun. Devletin!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan sert yanıt geldi. Soylu, Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına karşılık,"Tehditlerin, oyunbazlığın, devlete sökmez." diyerek tepki gösterdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklaması şu şekilde:

- SSK (eski) Genel Müdürü, sözüm ona valileri tehdit etmiş, Çok korkmuşlar(!) Festival adı altında bir dizi sahtekarın gayrikanuni olarak yapmak istediği hiçbir organizasyona devlet izin vermez. Tehditlerin, oyunbazlığın, devlete sökmez. Valileri İMAMOĞLU ile karıştırdın galiba.

chp kemal kılıçdaroğlu süleyman soylu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu soylu kılıçdaroğlu çok süleyman soylu kılıçdaroğlu süleyman soylu kılıçdaroğlu için ne dedi soylu kılıçdaroğlu'na ne dedi süleyman soylu kılıçdaroğlu'na ne dedi süleyman soylu kılıçdaroğlu açıklaması