Süleyman Soylu'dan Şirin Payzın'a: "Bildiğini söylemezsen namertsin"

Şirin Payzın, Süleyman Soylu'nun katıldığı Jandarma ve Sahil güvenlik mezuniyet töreninde yaptığı konuşmayı eleştirerek Bakan Soylu ve oğlu hakkındaki iddiaları gündeme getirdi. Bunun üzerine Bakan Soylu, Şirin Payzın'a sert tepki göstererek "Ailem, oğlum ve şirketiyle ilgili kim ne biliyorsa 1 hafta süre" ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu'dan Şirin Payzın'a: "Bildiğini söylemezsen namertsin"

Şirin Payzın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Jandarma ve Sahil güvenlik mezuniyet töreninde yaptığı konuşmayı sosyal medya hesabı üzerinden eleştirdi. Payzın, eleştirisinde, "Burası laik bir ülke unuttu galiba .. Ayrıca sen önce oğlunla , şirketinle ilgili iddialara cevap ver derler adama .." ifadelerini kullandı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, iddiaların hatırlatılması üzerine Şirin Payzın'a sert tepki gösterdi. Soylu açıklamasında Şirin Payzın'a iddialarını kanıtlaması için 1 hafta süre vererek şu ifadeleri kullandı:

- Ailem, oğlum ve şirketiyle ilgili kim ne biliyorsa 1 hafta süre: Dokunulmazlığı yok. Şirkette ben de yokum. Yapmanız gereken suç duyurusunda bulunmak. Bildiğinizi söylemezseniz namertsiniz. Bir tek şey çıkarsa 1 dakika görev yapan şerefsizdir Herkesi kendi şerefinizde sanmayın.

süleyman soylu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu süleyman soylu açıklama Süleyman Soylu Twitter süleyman soylu açıklama son dakika